Këngëtari i mirënjohur Irkenc Hyka ishte i ftuar në “Zemër Luana”, ku mori pjesë në një sf idë të personalizuar.

Ai do të zbulonte sekrete të personazheve të ndryshëm dhe nuk u kursye me asnjërin prej tyre. Një prej personazheve ishte dhe Xhensila Myrtezaj me të cilën ka patur një bashkëpunim.

Por jo vetëm kaq, sepse Irkenci ka treguar se me Xhensilën kanë qenë edhe shokë klase. Edhe pse partneri i saj Bes Kallaku ndodhej në skenë, Irkenci nuk u kursye aspak.

Ai tregoi që mjafton që Xhensila të thotë: “Besart” dhe ai frik ësohet menjeherë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *