A keni ndëgjuar për sallaten më të mirë në Botë..?

Unë do t’ju paraqes, sipas mendimit tim, një nga sallatat më të mira që më nd ihmoi të heq qafe peshën e t epërt, lëngjet e tepërta dhe fr yrjen e barkut”, thotë Katerina në kanalin e saj “Kthehu në Sh ëndet”.

Nëse po pl anifikoni të hani këtë sallatë, është e rë ndësishme të dini se është më mirë të qëndroni në shtëpi për disa orë, dmth të mos shkoni askund, sepse për një kohë të shkurtër ajo do të fillojë të f unksionojë dhe do të zbr azë zo rrët tuaja.

Sallata me pr esh përgatitet si çdo sallatë tjetër, thjesht shtoni pak kripë dhe a cid malik (ose të thjeshtë) për shije. Uthull molle është më i miri sepse ndihmon edhe në h umbjen e peshës.

Sallata me presh jo vetëm që është e mirë për tretjen, zbr azjen e zo rrëve dhe d ëbimin e lëngjeve të tepërta nga trupi, por është gjithashtu e mirë për sh ëndetin e z emrës.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *