Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ndodhet në një vizitë zyrtare në Turqi.

Gjatë kësaj vizite, Rama ka marrë pjesë në TRT World Forum, një platformë që mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë.

Përmes një postimi në Facebook, Rama shkruan se ky forum është një platformë e njohur për cilësinë e debatave mbi axhendat globale dhe rajonale.

Tutje në fotografitë e postuara në Facebook, Rama gjatë këtij forumi, është takuar edhe me presidentin turk, Recep Tayyip Erdogan.

“Në TRT World Forum, një platformë e njohur për cilësinë e debateve mbi axhendat globale dhe rajonale, e cila mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë”, shkruan tutje ai.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *