Viti 2023 pritet të jetë vit i gjallëruar ekonomikisht edhe më shumë në Zvicër, përcjell albinfo.ch.

Linja ajrore njofton 1500 punësime të reja për vitin e ri. Transportuesi tokësor Swissport, i cili krijoi 475 vende të reja pune vitin e kaluar, synon të rrisë fuqinë punëtor

Aeroporti i Cyrihut dhe kompania e mirëmbajtjes SR Technics gjithashtu duan të krijojnë vende pune.

Do të ketë një rritje të ndjeshme të vendeve të punës në markën e orëve të Gjenevës Rolex. Kërkesa për orë luksoze është aq e lartë sa duhet të zgjerojë masivisht prodhimin.

Kompania e energjisë elektrike Axpo, zbritjet Aldi dhe Lidl dhe tre operatorët e mëdhenj të mensave SV Group, ZFV dhe Compass Group do të bëhen gjithashtu krijues të mëdhenj të punës në 2023.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *