Pas finales së “Dancing with the stars” ku fitues u shpallën Sara Hoxha dhe Luixhino, Megi Pojani nuk ka qenë në afterparty-n që u zhvillua me produksionin dhe konkurrentët.

Pse Megi Pojani nuk shkoi në festën e DWTS

Arsyen për këtë vendim e ka zbuluar së fundmi motra e saj, Marsi. E pyetur nga ndjekësit nëse Megi ka qenë në festën e “Dancing With the Stars”, ajo është përgjigjur: “Jo, nuk ishte dhe është ok.

Je antipatike për të tjerët sepse s’mund të gëzosh kur ke menduar për çdo gjë dhe s’ke bërë thjesht kërcimin. Megi nuk ishte një konkurrente që delirisht mendonte se duhet të fitonte, kur je star of the show, sigurisht që bllokohesh”.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *