Tashme kane filluar debate e zenka te shumta me banoret e Big brother Vip Kosova, prej tyre jane krijuar edhe grupe qe kalojne me mire bashke ndersa disa nga banoret nuk kalojne shume mire me njeri tjetrin.

Ani pse cigaret e fshehura nga Xhuli u gjetën, debati në mes të saj, Vivien dhe Edonit, vështirë se po përfundonte, kësisoj, Vivien që u tregua goxha strikte kundrejt Xhulit sonte mbi “shakanë” e cigareve, i ka thënë kësaj të fundit “se mund t’i mësojë edukatën”.

Lidhur me këtë, në mënyrën e saj ka reaguar edhe Xhuli “Ti po më tregon mua çka është edukata? Kjo ka qenë veç për me i kqyrë reagimet e juve, ju kërkoj falje. Kaq, vazhdojmë.

Mos e bëni kaq të madhe. Sidomos Vivien dhe Edoni”, ka thënë pos tjerash, Xhuli duke mos dashur te vazhdojne debatin me shume per kete ceshtje.

Shiko videon:

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *