Kristi është kapur keq me Luizin pasi ky i fundit kërkoi falje. Ai tha se e ka humbur të gjithë respektin për të sepse ai ka kanalizuar aspektet më të rënda me sjelljen e tij.

Kristi shpërtheu duke thënë se Luizi e ka ofenduar, mirëpo këngëtari e mohoi. Ai tha se nëse e ka ofenduar është gati t’i marrë valixhet e të dalë. Kristi u shpreh se përderisa ka ofenduar pjesën tjetër të banorëve e ka ofenduar dhe atë. Ai shtoi se një pjesë e banorëve nuk kanë personalitet për t’u vetëmbrojtur.

Kristi: Unë besoj që impakti që duhet ti jepet publiku s’mund të jetë ai i mashtruesit.

Zhaku: Po pra kjo është lojë, dhe nuk do luani të gjithë njësoj!

Luizi: Ti Kristi më the që të kam ofenduar, unë nuk e kam bërë kë të gjë! Se tani kam lënë dhe golden eagle, do filloj të pi qumësht si ty!

Kristi: Këtu ka disbalancë nivelesh. Luizi nuk është njeri që nuk argumenton shumë.

Zhaklina: Ajo është sfida e Big Brother-it.

Luizi: Ti më the mua që të kam thënë idiot, injorant…kur t’i kam thënë?

Kristi: Nuk po flas vetëm për vete

Luizi: Ti duhet të flasësh për vete se këtu ke ardhur vetëm

Kristi: Këtu je në komunitet, kur ti shan të tjerët ke dhe impakt te mua

Luizi: Përgjigjen vetë

Kristi: Këto s’kanë personalitet të përgjigjen

Luizi: S’kanë?

Kristi: Jo nuk kanë të gjithë

Mikela: Fol për emrin tënd Kristi mos fol për të gjithë

Kristi: Sa herë keni thënë ju na ka sharë?

Mikela: Ti fol për vete

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *