Amos dhe Dea po afrohen më shumë me njëri-tjetrin dhe mbrëmë mes tyre gati ka ndodhur një puthje. Amosi i ka shkuar në shtrat Deas dhe i ka kërkuar fillimisht një puthje në faqe.

Më pas ai ka kërkuar dhe një tjetër puthje, por në momentin që Dea është afruar Amos ka tentuar ta puthë në buzë. Ndiqeni këtë moment në videon e mëp oshtme.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *