Luizi duket se i ka shpallur “luf të të ftohtë” banorit më të ri në shtëpinë e Big Brother Vip Albania, gazetarit, Bledi Mane.

Gjatë një diskutimi me Oltën, Luzi i ka thënë aktores së Bledi ka dy ditë që s’ka ndërruar çorapet, e as rrobat.

Nga ana e saj Olta përpiqet të “mbrojë” Bledin, duke thënë se mund t’i ketë të gjitha çorapet njësoj, dhe se që prej ditës që ka hyrë ai ka pasur dhi mbje të forta në dhëmballë.

Por Luizi nuk bindet, insiston në fjalët e tij, ndërsa thotë se nëse Bledi nuk e përballon lojën, të dalë nga shtëpia.

Pjesë nga dialogu Luiz-Olta: Luizi: Dy ditë në shtëpi s’ka ndërruar çorapet. Nuk i ka ndërruar që ditën që ka ardhur.

Olta: Nuk e kam vënë re. Luizi: E kam vënë re unë. Ti e di si jam une me detajet. Olta: I dhemb shumë dhëmballa. Mos i ka njësoj. Luizi: Ka fjet me të njëjtat rroba. Thashë që si duhet imuniteti, të dali vetë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *