Luizi e pyeti Tean, nëse ajo mendon se Armaldo, Kristi dhe Olta janë frikacakë.

Kjo pyetje acaroi Kristin, i cili i tha Luizit se frikacaku më i madh në shtëpi është ai. Ky i fundit madje e cilësoi treshen Olta-Kristi-Armaldo, si “lepuj”.

Ky term krijoi debat mes Luizit e Kristit. Ai i tha Luizit që atë fjalë të mos e përmendi më.

Kristi i tha Luizit të tregojë respekt dhe të mos e banalizojnë bisedën. Por, sipas Luizit, termi “lepur” nuk tregon banalitet.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *