Darka e mbrëmshme u shoqërua me diskutime të forta mes Luizit e Maestros. Luizi tha se ai nuk ndjen konkurencë me disa prej banorëve, pasi i konsideron ata të dobët.

Ai i tha Maestros, se po tregohet “lepur” që merret me konkurentët e dobët. Nëse ai vërtetë dëshiron të bëjë lojë, të merret me lojtarët e fortë.

Luizi i tha atij të merren me njëri tjetrin dhe jo me banorët që nuk ndejnë konkurencë në këtë “garë”.

Ky i fundit tha se ka dëshirë që të gjithë banorët të nominojnë atë, Armaldon dhe Oltën që të dalin përballë njëri-tjetrit në televotim.

Luizi shtoi se interesi i tij është që të heq dy lojtarë të fortë nga gara, më pas të heqë dy të tjerë dhe në finale të shkojë vetëm.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *