Debati për nominimet shoqëroi banorët përgjatë gjithë javës. Edhe mbrëmjen e djeshme u përfol e njëjta temë.

Luizi u tha banorëve se nëse atij i jepet mundësia të hapë “Kutinë e Pandorës”, ai do të nxirrte në nominim veten e tij, Oltën dhe Armaldos.

Ai tha se dëshiron që një lojtarë i fortë të dalë tani nga shtëpia, që loja në një farë mënyrë të bëhet me e lehtë.

Luizi u shpreh se ka dëshirë që të shkojë vetëm në finale, pa banorët që ai deri më tani, i shikon si konkurentë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *