Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi të publikuar në Facebook, ka shpallur ditën e hënë, 13 shkurt, ditë zie kombëtare në nder të viktimave që shkaktuan lëkundjet e tërmetit në kufirin turko-sirian.

Postimi i Kryeministrit Edi Rama:

Qeveria Shqiptare ka vendosur që e hëna, 13 shkurt, do të jetë DITË ZIE KOMBËTARE në shenjë dhimbjeje e lutjeje për viktimat e tragjedisë së madhe të tërmetit në kufirin turko-sirian, si edhe në shenjë solidariteti me Turqinë mike, e cila na u gjend pranë kur një fatkeqësi e ngjashme goditi Shqipërinë pak kohë më parë.
Ulja e flamurit kombëtar në gjysmë shtize dhe ndezja e një qiriri nga çdonjëri sipas dëshirës e mundësisë, do të jenë shenjat kuptimplota të një të hëne të shenjuar prej dhimbjes njerëzore e solidaritetit popullor që i kapërcejnë kufijtë tanë

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *