Vëllai i Madh një ditë më parë caktoi një sfidë për banorët. Ata duhet të përgatisnin një spektakël kabare dhe secili mund të zgjidhte se çfarë donte të performonte.

Opsionet ishin, këngë, opera, skeç, koreografi, stand up-komedi ose monolog.

Kiara zgjodhi të performojë një këngë. Mbrëmjen e kaluar ajo bëri disa prova me Luizin, në mënyrë që të dalë sa më mirë sonte, kur edhe do të startojë spektakli.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *