Pas debatit të ashpër midis Kristit dhe Deas, kjo e fundit vendosi të sqaronte të gjithë situatën e krijuar.

Ajo i tha Kristit se nuk ka dashur në asnjë moment të flirtoj me të, pasi gëzon respekt.

Dea shprehet se ka dashur gjithmonë që Kristin ta njohë thjesht si një mik.

Sipas saj, ishte Olta e cila e bëri këtë situatë të keqkuptohej.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *