Luizi po bën të pamundurën që Olta të mos bisedojë në asnjë moment me Keisin.

Keisi hyri në shtëpi spektaklin e kaluar, bashkë me Bledin dhe Tanin dhe menjëherë u pozicionua krah Luizit.

Teksa ajo po darkonte me Kiarën, Luizin dhe Oltën, kjo e fundit e pyeti Luizin se pse ai ulet pranë tyre në tryezë, sepse sipas Oltës, karrigia e tij ndodhet në fund të tavolinës dhe jo pranë saj.

Luizi i tha asaj se është ulur ditët e fundit, pasi Keisi zgjodhi karrigen pranë Oltën për tu ulur. Ai i tha Oltës se nuk ka dëshirë ta lë Keisin pranë saj, sepse ajo e manipulon atë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *