Vetëm dy ditë pas hyrjes së saj në BBV po qarkullon një lajm për Keisi Medinin, banoren e re. Në rrjet po qarkullon një mesazh zanor që tregon se ka mësuar lajmin se Keisi do hyjë në format.

Mesazhi që po bën lëmsh rrjetin, Keisit i është

Pra, mesazhi është dërguar para hyrjes së saj. Dhe më tej, thuhet se i është kërkuar të futet mes çiftit Kiara-Luiz.

Sipas mesazhit, Keisi duhet të afrohet me Kiarën të cilës duhet t’i thotë “Je e sigurtë për lidhjen me Luizin? Po sikur ai të ketë dikë tjetër jashtë?”, duke krijuar një situatë mes tyre.

Sipas personit në fjalë, Keisi nuk e ka pranuar diçka të tillë për shkak të popullaritetit të Luizit. Megjithatë nuk dihet ende sa i vërtetë është ky mesazh që po qarkullon.

Interesante është se edhe në klipin prezantues, Keisi tha se Kiara është banorja e saj e preferuar.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *