Vëllai i Madh ftoi banorët të organizojnë një spektakël kabare duke zgjedhur pjesët që do të performonin.

Banorët mund të performojnë vetëm ose çift.

Gjatë këtyre ditëve, ata kanë bërë provat për spektakëlin që do zhvillohet sonte në oborrin e shtëpisë.

Armaldo ka zgjedhur lavanterinë për të bërë vokalica, ndërsa Nita dhe Bledi po përgatiten për këngën në dhomën e grimit.

Performanca më e mirë do të vlerësohet nga opinionistët dhe publiku në studio.

Fituesi do të vlerësohet me 1 mijë euro.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *