Stresi e quan “dreq” Mbresën gjatë bllokut të marketingut përgjatë spektaklit Prime. Spektakli i sotëm Prime i formatit televiziv Big Brother VIP Kosova ka prodhuar situata edhe gjatë bllokut të marketingut.

Kësisoj, përderisa disa prej banorëve, përfshirë Xhulin, Artanin, Vivien, Mbresën dhe Stresin, ky i fundit është shprehur ashpër karshi Mbresës. Stresi e ka quajtur Mbresën “dreq”.

Big Brother Vip Kosova, po vazhdon te komentohet gjere e gjate ne te gjitha poralet e rrjetet sociale ne Kosove, e kjo per shkak te dinamikave qe po ka brenda spektaklit.

Big Brother Kosova, eshte nje projeket i ri si format televiziv ku po transmetohet per here te pare, teksa ne fillim mori edhe disa kritika si staf.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *