Këngët e Anxhelës dhe atmosfera që ajo solli në shtëpi, nuk gëzoi vetëm vajzat, Bledin, Tanin dhe Beatin, por edhe banorët e “burgosur”.

Luizi, Armaldo, Kristi dhe Olta, të cilët u “burgosën” mbrëmjen e kaluar në një dhomë po brenda shtëpisë, e pritën me entuziazëm atmosferën që përcolli këngëtarja.

Teksa Olta dhe Kristi darkonin, Luizi dhe Armaldo i shijuan në maksimum këngët popullore të kënduara nga Peristeri.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *