Luizi:Për sa i përket sulmit, nuk e kisha sulmin vetëm me Dean, por dhe me Oltën. Ato të dyja e kanë dëmtuar Amosin. Ajo Amosin e ka pasur këshilltarë, jo ushtar. Ai ka qënë kundra strategjive të Oltës. Ajo e ka dëmtuar shumë.

Dea i dha qershinë mbi tortë largimit të tij.

Amos: Për mua nuk ishte interesante si lojë. Nuk më pëlqenin debatet në atë shtëpi. Kanë qënë vetëm pesë debate që unë kam bërë gjithsej.

Luizi: Ti nuk je djalë që nuk jep mendimin tënd në debate. Nuk e ke dhënë në situate të caktuara, ndikuar nga Olta.

Kristi : Kam vënë re që Olta të vë në një lloj situate, që edhe mund të ndihesh keq, dhe filon ta mbrosh. E kam pasur dhe unë të vështirë të ndaj miqësinë me të nga loja.

Bledi: Ky është problemi yt. Ke karakter të dobët që imponohesh.

Kristi: Ti nuk je shok i Oltës. Duhet ta kesh si eksperiencë që ta kuptosh pozitën time.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *