Bisedat mes të “burgosurve” vijuan deri në orët e para të mëngjesit. Veç debateve, nuk munguan as të qeshurat mes banorëve.

Luizi ishte ai që qeshte me ironi me Oltën, pasi kjo e fundit tha se është shumë besnike dhe në jetë, por edhe në lojë.

Sipas saj, ajo kurrë nuk e ka tradhëtuar Kristin, duke nënkuptuar që asnjëherë nuk ka folur keq për të, apo të merret me thashetheme me banorët e tjerë për Kristin.

Kjo deklaratë e Oltës, shkriu së qeshuri Luizin, i cili i tha se ishte ajo që nxorri Amosin nga shtëpia, ndërsa i tha Oltës se Kristi nuk i beson këto fjalë, pasi nuk është “naiv” si DeaMishel.

Teksa Luizi qeshte, Olta i tha Krisit që të mos bjerë “pre” e sjelljes së tij, pasi ai nuk është vetë besnik, prandaj bën ashtu.


I pyetur nga Olta nëse ai e beson apo jo një gjë të tillë, Kristi i tha që të mos e vërë në këtë pozitë të vështirë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *