Big Brother ditën e djeshme, futi një zarf të zi në shtëpi, ku në të thuhej se Luizi, Olta, Armaldo dhe Kristi vazhdojnë të injorojnë rregullat e kësaj loje, njëra prej të cilave është edhe diskutimi për nominimet.

Për këtë arsye Vëllai i Madh i penalizoi banorët duke i “burgosur”. Dënimi fillon që nga mbrëmja e sotme deri në prime-n e ardhshëm.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *