Vëllai i Madh i dha mundësi banorëve për të liruar nga burgu njërin prej të burgosurve, duke e zëvendësuar me dy banorë të tjerë.

Për këtë vendim, banorët duhet të binin dakord të gjithë se cili do të jetë i burgosuri që do të lirohet.

Armaldo tha se nuk ishte dakord me këtë shkëmbim.

Olta e pyet Luizin se çfarë negociate ka bërë.

Olta: Jo, nuk më pëlqen kjo. Ti shkon bënë negociata, po ne ça jemi këtu? Pemë jemi ne? Negociata mund të bëjmë të gjithë ne këtu jo vetëm ti.

Luizi tha se do të marrë Kiarën dhe kjo nuk i prishë punë askujt.

Ai i tha Kristit se nuk ka bërë asnjë negociatë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *