Unë jam i divorcuar dhe kam një djalë. Kushërira ime është 37 vjeçe dhe ka dy vajza, njëra 18 kurse tjetra 16 vjeçe. Është vajza e madhe e saj, në të cilën kam rënë në dashuri, ndonëse diferenca në moshë është tejet e madhe.

Nëna ime organizoi një festë për 70 vjetorin e babait tim, para dy muajsh. Djali im mezi erdhi, por u lirova kur e pash se po bisedonte me vajzën e kushërirës sime, 16 vjeçare.

Pas disa birrave dhe pasi bisedova ngapak me kushërinjte, e pash vajzën e madhe të kushërirës sime të fshehur në kuzhinë. E pyeta nëse është mirë, dhe kështu nisëm të flasim.

Ajo piu disa gota verë dhe sa më shumë që relaksohej, dukej më atraktive.

Vajza po kërkonte punë, kështu që i ndihmova në punën time. Aty pas ca ditësh i kërkova të dilnim për darkë, dhe aty ndryshoi çdo gjë.

Përfunduam në shtëpinë time dhe bëmë seks të paparë.

Ajo më ka ndryshuar jetën dhe jam i lumtur për herë të parë pas kaq shumë vitesh.

Nuk i kemi treguar askujt nga familja sepse e dimë që nuk do të na pranojnë dhe kemi frikë edhe nga ligji, transmeton Indeksonline. Ajo nuk shkon dhe aq mirë me babanë e saj. Më ka thënë se është i keq, por që për këtë lidhje do të çmendej.

E dua shumë, por të njëjtën kohë ndjehem edhe fajtor.

Përgjigja e Deidre:

Brenda vetes sigurisht e ndjeni se kjo lidhje mund të përfundojë keq dhe të ketë pasoja tek të dy në të ardhmen.

Ndoshta ju jeni një figurë më e dashur për të, sesa babai i saj, transmeton Indeksonline. Familja juaj me siguri do të tmerrohej nga lidhja juaj seksuale.

Nuk është e jashtëligjshme, por a e imagjinoni dot një shpjegim për këtë lidhje ndaj djalit tuaj?

Thuajini asaj se është një grua e re e mrekulluedhme, dhe ndahuni përgjithmonë. Ju dilni dhe shoqërohuni me dikë që nuk ka lidhje me familjen tuaj por që është rreth moshës suaj.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *